Introducción: la carta culinaria

Introduction to the dossier Culinary Cultures: Food and Society in Asia and Africa, by Ishita Banerjee.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Banerjee, Ishita
Formato: Online
Idioma:español
Editor: El Colegio de México 2015
Acceso en línea:https://estudiosdeasiayafrica.colmex.mx/index.php/eaa/article/view/2050
Revista:

Estudios de Asia y África

authentication_code dc
_version_ 1844256220834168832
author Banerjee, Ishita
author_facet Banerjee, Ishita
author_sort Banerjee, Ishita
category_str_mv "Bolivia", "hyperinflation", "economic crisis", "Bolivia", "hiperinflación", "crisis económica"
collection OJS
description Introduction to the dossier Culinary Cultures: Food and Society in Asia and Africa, by Ishita Banerjee.
format Online
id oai:oai.estudiosdeasiayafrica.colmex.mx:article-2050
index_str_mv CONAHCYT
LATINDEX
PKP Index
DOAJ
DORA
Redalyc
Scielo México
CLASE
Handbook of Latin American Studies (HLAS)
JSTOR
Dialnet
Sociological Abstracts
EBSCO Host
HELA
Scopus
Ulrich’s International Periodicals Directory
CIRC
CSA Worldwide Political Science Abstracts
Google Scholar
Historical Abstracts
MLA
Biblat
Current Abstracts
Elektronische Zeitschriftenbibliothek Frei zugängliche
Emerging Sources Citation Index de Web of Science
Scielo Citation Index (Web of Science)
Gale OneFile: Informe Académico
Journal Scholar Metrics (EC3 Research Group: Evaluación de la Ciencia y la Comunicación Científica. Universidad de Granada)
Article First
CARHUS Plus de la Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)
Index Islamicus
InfoTracCustom
Matriu d’Infomació per l’Avaluació de Revistas (MIAR)
Open access digital library. Colorado Alliance of Research Libraries
Political Science Complete
PubMed
SocINDEX
SocINDEX with Full Text
TOC Premier
Fondo Aleph. Biblioteca Virtual de Ciencias Sociales
HEAL-Link Hellenic Academic Libraries Link
Índice bibliográfico Publindex
LatinREV. Red latinoamericana de revistas
LINGMEX. Bibliografía lingüística de México desde 1970
Portal de Periódicos de la Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES/MEC)
SCImago Journal & Country Rank
BACON (Base de Connaissance Nationale)
Bibliography of Asian Studies (Online)
Latin America & Iberia Database
Social Science Database
Social Science Premium Collection
Sistema integrado de Bibliotecas (USP)
ProQuest Central
ProQuest Central Student
Poetry & Short Story Reference Center
MLA Directory of Periodicals
MLA International Bibliography
journal Estudios de Asia y África
language spa
publishDate 2015
publisher El Colegio de México
record_format ojs
Terms_governing_use_and_reproduction_note Derechos de autor 2015 Estudios de Asia y África
data_source_entry/ISSN Estudios de Asia y África; Vol. 50, No. 3 (158), September-December, 2015; 541 - 550
Estudios de Asia y África; Vol. 50, núm. 3 (158), septiembre-diciembre, 2015; 541 - 550
2448-654X
0185-0164
spelling oai:oai.estudiosdeasiayafrica.colmex.mx:article-20502025-09-01T18:19:04Z Introduction: The Culinary Menu Introducción: la carta culinaria Banerjee, Ishita Introduction to the dossier Culinary Cultures: Food and Society in Asia and Africa, by Ishita Banerjee. Introducción de Ishita Banerjee al dossier Culturas culinarias: comida y sociedad en Asia y África. El Colegio de México 2015-09-01 info:eu-repo/semantics/article info:eu-repo/semantics/publishedVersion application/pdf application/xml https://estudiosdeasiayafrica.colmex.mx/index.php/eaa/article/view/2050 10.24201/eaa.v50i3.2050 Estudios de Asia y África; Vol. 50, No. 3 (158), September-December, 2015; 541 - 550 Estudios de Asia y África; Vol. 50, núm. 3 (158), septiembre-diciembre, 2015; 541 - 550 2448-654X 0185-0164 spa https://estudiosdeasiayafrica.colmex.mx/index.php/eaa/article/view/2050/2050 https://estudiosdeasiayafrica.colmex.mx/index.php/eaa/article/view/2050/2273 Derechos de autor 2015 Estudios de Asia y África
spellingShingle Banerjee, Ishita
Introducción: la carta culinaria
title Introducción: la carta culinaria
title_alt Introduction: The Culinary Menu
title_full Introducción: la carta culinaria
title_fullStr Introducción: la carta culinaria
title_full_unstemmed Introducción: la carta culinaria
title_short Introducción: la carta culinaria
title_sort introduccion la carta culinaria
url https://estudiosdeasiayafrica.colmex.mx/index.php/eaa/article/view/2050
work_keys_str_mv AT banerjeeishita introductiontheculinarymenu
AT banerjeeishita introduccionlacartaculinaria