Samuel G. Armistead, El Romancero judeo-español en el Archivo Menéndez Pidal. (Catálogo-índice de romances y canciones). Cátedra-Seminario Menéndez Pidal, Madrid, 1978; 3 ts.: 387, 393, 358 pp. - Mariscal de Rhett, Beatriz (El Colegio de México, 1982)
Se reseñó el libro: El Romancero judeo-español en el Archivo Menéndez Pidal. (Catálogo-índice de romances y canciones).