Ferran Valentí, Traducció des les "Paradoxa" de Ciceró. Parlament al Gran e General Consell. Text, introducció i glossari de Josep Ma. Morató i Thomás. Barcelona, 1959; 163 pp. - Nicolau d'Olwer, Luis (El Colegio de México, 1960)
Se reseñó el libro: Traducció des les "Paradoxa" de Ciceró. Parlament al Gran e General Consell.