Bartomeu de Tresbéns, Tractat d'astrologia. Text, introducció i glossari de Joan Vernet i David Romano. Barcelona, 1957 y 1958; 2 tomos: 195, 194 pp. - Nicolau d'Olwer, Luis (El Colegio de México, 1960)
Se reseñó el libro: Tractat d'astrologia.